Feniksvrouw Rachelle Verhage

ISBN:

Published:

Paperback

303 pages


Description

Feniksvrouw  by  Rachelle Verhage

Feniksvrouw by Rachelle Verhage
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 303 pages | ISBN: | 6.74 Mb

Als Anouk de iets oudere Olaf ontmoet is ze meteen straalverliefd. Ze kan nauwelijks geloven dat het wederzijds is, maar al snel zijn ze onafscheidelijk. Dat haar vriendin Milou wat minder enthousiast is over Olaf, nou ja, die is gewoon jaloers.MoreAls Anouk de iets oudere Olaf ontmoet is ze meteen straalverliefd. Ze kan nauwelijks geloven dat het wederzijds is, maar al snel zijn ze onafscheidelijk. Dat haar vriendin Milou wat minder enthousiast is over Olaf, nou ja, die is gewoon jaloers. Natuurlijk heeft Olaf weleens een slechte bui, maar dat heeft iedereen weleens.

En haar moeder is zo blij dat Anouk eindelijk een leuke man heeft gevonden.Als ze gaan samenwonen, is Anouks geluk compleet. Zoals het hoort, en zoals Olaf het wil, blijft ze thuis om voor hun huis te zorgen, en voor hem. Het blijkt steeds moeilijker om alles precies zo te doen als Olaf wil, en zijn slechte buien komen steeds vaker voor. Maar dan moet ze gewoon meer haar best doen, zoals haar moeder zegt. Dan komt het vanzelf goed. Tot het niet meer gaat, en de make-up de blauwe plekken niet meer kan verbergen, en ze zich realiseert dat het nooit goed zal komen. Maar dan is de val al dichtgeklaptMet `Feniksvrouw schreef Rachelle Verhage een beklemmende debuutroman.

Dit deels op haar eigen ervaringen gebaseerde boek was voor haar een manier om af te rekenen met de spoken uit haar verleden. Ze werkt behalve aan haar volgende boek ook in haar eigen praktijk voor energetische behandelingen voor vrouwen en geeft lezingen over het thema huiselijk geweld.Enter the sum

Related Archive Books

  1. 15.09.2014Mars
  2. 11.06.2011Albert Einstein


Related Books


Comments

Comments for "Feniksvrouw":


viraltv.eu

©2008-2015 | DMCA | Contact us